Vraag direct een Spuitgietofferte aan!

Verstuur

Matrijzenbouw

Uw ontwerp wordt spuitgiet-technisch geoptimaliseerd, u kunt hierbij denken aan lossing, wanddikten en mechanische verbindingen. Afhankelijk van uw product-eisen en wensen adviseren wij u de meest optimale matrijs-configuratie. Matrijzenbouw duurt gemiddeld 4 weken, waardoor u het eerste product al vaak binnen één maand in uw handen heeft.

De mogelijkheden met spuitgietmatrijzen zijn divers, bijvoorbeeld verwisselbare delen in de matrijs (vb. logos), omspuiten van onderdelen (vb. kabels) of oppervlakte behandelingen (vb. matte textuur).

Ook voor lage series (100+) kan een spuitgietmatrijs zich lonen als investering, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Matrijzenbouw

Spuitgiet Productie

Wij spuitgieten uw kunststof producten nauwkeurig en van hoge kwaliteit, ook met bestaande matrijzen. Hierbij is het streven om een kwalitatief hoogwaardig product te leveren welke voldoet aan de technische eisen, binnen uw budget, door efficiënt en kosten besparend te produceren. Wij denken niet in aantallen, ook voor proefspuitingen of lage series (100+) kunt u bij ons terecht.

Spuitgietmachines hebben beschikking over robotica, waardoor productie geautomatiseerd plaatsvindt, hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om producten automatisch te scheiden of te verpakken.

Spuitgiet Productie
Granulaat

Materialen

Het materiaal moet voldoen aan de technische eigenschappen van het product, veel materialen hebben wij standaard op voorraad (vb. ABS, PP of POM) echter is het altijd mogelijk een specifiek materiaal en/of kleur te bestellen.

Wij kunnen u adviseren in materiaal keuze zodat u zeker bent van het juiste eindresultaat.

Technische afwerking

Ook na het spuitgieten is het mogelijk uw kunststof producten en onderdelen verder af te werken. U kunt hierbij denken aan het bedrukken met uw logo of tekst, metalliseren om een zilveren of gouden uitstraling te krijgen of te assembleren.

Gouden coating
Verpakking en Transport

Verpakking & Transport

Daarnaast letten wij op efficiëntie tijdens verpakken, niet alleen voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Tot slot kan het transport ook voor u verzorgd worden, zodat u zelf geen omkijken meer heeft!