Ontwikkeling en Productie van Kunststof Spuitgietproducten

Leer meer

Concept Design

Schetsen

Wij kunnen u helpen een idee te visualiseren en goed over te kunnen brengen, met als doel praktisch haalbare concepten te ontwikkelen.

Productontwikkeling

Ontwerp

Met een creatieve blik worden uw concept(en) technisch uitgewerkt. Ook is het mogelijk bestaande producten te optimaliseren.

Spuitgiet Productie

Spuitgieten

Aan de hand van uw eisen, leadtime en budget kunnen wij de volledige kunststof spuitgiet productie voor u verzorgen, inclusief assemblage.

Projecten

SafeDrivePodStacking TraySafeDrivePod
SensoterraDraadloze bodemvocht sensorSensoterra
KintaroSuper UrsusKintaro
Pressure ValvePressure Valve Bracket -

Over ons

spuitgiet machine

Build and Beyond heeft als doel professionele en betaalbare productontwikkeling en productie aan te bieden aan zowel grote als kleine ondernemingen.

Wij geloven in innovatieve oplossingen, middels een gestructureerd, transparant en creatief R&D proces. Professionaliteit en een hoge klantgerichtheid staan hierbij voorop.

Samen met u gaan wij de uitdaging aan om een innovatief product te ontwikkelen wat stand kan houden in de markt.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek op onze locatie in Den Haag!

Diensten

Cog Icon

Productontwikkeling

Geweldige producten ontstaan niet zomaar.

Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van uw product wanneer u zelf niet de kennis en/of capaciteit heeft om uw idee concreet vorm te geven.

Elk project is weer een nieuwe uitdaging, waarbij we samen met u een innovatief product ontwikkelen wat stand kan houden in de markt.

Cog Icon

Spuitgieten

Aan de hand van uw gewenste (kost)prijs, kwaliteits-eisen en lead-time kunnen wij de volledige kunststof spuitgiet productie voor u verzorgen, inclusief assemblage. Afhankelijk de product-eisen kunnen wij u adviseren welk productie-techniek en materiaal het beste voldoet.

Onze partners zitten wereldwijd verspreid op strategische locaties waardoor assemblage en transport efficiƫnt kunnen verlopen.

Wij staan voor hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs, met eerste samples binnen 4 weken!

Heeft u een product dat u wilt ontwikkelen of spuitgieten?

Vraag direct meer informatie op!

Verstuur