Wie zijn wij?

Build & Beyond is een jonge, dynamische onderneming gericht op het bedienen van zowel grote en kleine ondernemingen met innovatieve oplossingen in product ontwikkeling. Wij geloven in een gestructureerd, transparant en creatief R&D proces. Professionaliteit en klantgerichtheid staan voorop. Een goed gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden gaat hieraan vooraf, zodat het voor ons volledig duidelijk is wat u verwacht. Gedurende het proces van ontwikkeling is een goede communicatie essentieel om uw wensen op de juiste wijze te verwezenlijken.

kantoor
Patenten

Build & Beyond heeft meegewerkt aan diverse patenten. Tevens zijn wij met wetenschappelijke publicaties actief in het academische vlak. Wij vinden toegankelijkheid erg belangrijk, zowel vooraf als na de oplevering van uw product.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek op onze locatie in Den Haag!

Milieu en maatschappij

Als bedrijf hechten wij veel waarde aan de lokale maatschappij en het milieu, en nemen hierin onze verantwoordelijkheid. Doordat wij duurzaam produceren is het mogelijk ons kunststof restafval te hergebruiken. Dit kan nadat het vermalen is weer gebruikt worden om nieuwe producten te spuitgieten. Nadat de levensduur van een kunststof product is verlopen kunnen wij ook deze terugnemen en recyclen.

gerecycelde aanspuittakken
Milieu

Wij ondersteunen zo veel mogelijk de lokale industrie. Dit doen we enerzijds door spuitgietmatrijzen in Nederland te fabriceren, anderzijds door lokaal te produceren. Indien handmatige assemblage vereist is gaat onze voorkeur uit naar samenwerking met sociale werkplaatsen in de regio. Tijdens en na productie is hierdoor minder transport nodig. Dit scheelt in uitstoot, tijd en geld.

Daarnaast zijn we actief in projecten gericht op verbetering van het milieu. Ook zijn we betrokken in actuele maatschappelijk relevante projecten om lokale gemeenschappen te ondersteunen.

Vacatures

Build & Beyond is altijd op zoek naar nieuw talent. Als groeiende onderneming vinden wij het belangrijk om nieuwe collega’s met verschillende expertises in de productontwikkeling aan te trekken.

Het is mogelijk om bij ons stage te lopen. Wij vinden het belangrijk een actieve rol te nemen in het opleiden van toekomstige ontwerpers-en ingenieurs.

Vacatures

Feedback

In het MBO onderwijs willen we zo nauw mogelijk samenwerken met het bedrijfsleven. Build & Beyond denkt hier graag in mee en draagt bij aan het onderwijs door hierover actief mee te denken.

Horizon College

Ik ken Roché nu al een aantal jaren als energieke ondernemer die steeds weer doet wat hij zegt. Hij heeft een ijzersterk netwerk van toeleveranciers opgebouwd, zowel in Nederland, Portugal als in China, waarmee hij goed kan communiceren en daardoor kwaliteit kan leveren.

SafeDrivePod BV

Build & Beyond heeft ons sterk geholpen in de eerste fases van ons R&D proces. Hierbij was hun kennis en netwerk belangrijk om het product vanuit alle benodigde facetten tot productie in kaart te brengen.

More Than A Tip BV